Webinar Vrachtrouteplanner

Vervoerregio Antwerpen zoekt bedrijven als testers voor routeplanner

Beste,

We hebben het al verschillende keren laten vallen, maar nu is het zover. In het kader van het Europese project Scale-Up, werken de stad Antwerpen en vervoerregio Antwerpen samen met Be-Mobile aan de ontwikkeling van een routeplanner voor vrachtverkeer. De bedoeling is een veiligere, meer comfortabele route te genereren én die beschikbaar te stellen voor chauffeurs.

We zijn nu klaar om deze routeplanner samen met de transporteurs te testen op het terrein. Om dat goed voor te bereiden, organiseren we op woensdag 15 februari om 10 uur een webinar waarin we online toelichten hoe de routeplanner in elkaar zit, wat de voordelen zijn en hoe we de test én de toekomst zien.

Een aantal bedrijven toonde hun enthousiasme al. Kunnen we op je rekenen om dit bericht te verspreiden bij ondernemingen in je gemeente en zo nog meer kandidaat-testers te verzamelen? We beloven aan de bedrijven alvast een goede begeleiding en een maximaal resultaat met een minimale inspanning!

Inschrijven

Inschrijven voor het webinar kan via onderstaand formulier. Er wordt een opname voorzien voor de mensen die er op het moment zelf niet bij kunnen zijn. Ook jij bent natuurlijk van harte welkom!

kanaalkant partnerschap