Update verkeersmaatregelen zone Kanaalkant

Vanaf dinsdag 19 april as wordt sterke verkeershinder en filevorming verwacht door werken op de Houtlaan ( N12 ) in de gemeente Wijnegem !

Muv 24-26 juni blijft er tussen de kruispunten met de Merksemsebaan en de Turnhoutsebaan dubbelrichtingsverkeer mogelijk slechts over één rijstrook !
Op de website van het Agentschap Wegen en Verkeer vind je meer info :
https://wegenenverkeer.be/werken/nieuwe-rijweg-en-dubbelrichtingsfietspad-voor-houtlaan

Woensdag 6 april as is de gemeente Schoten opnieuw gastgemeente voor de wielerklassieker de Scheldeprijs. Een hoogdag voor sportliefhebbers en een feestdag voor de gemeente.
Om de wedstrijd veilig te laten verlopen en de hinder te beperken, is het voor de bedrijven en bezoekers van de zone Kanaalkant ook van belang geïnformeerd te zijn over de verkeersmaatregelen die deze dag gelden.
Meer concrete info te bekomen via deze link : https://schoten.be/scheldeprijs

Op 4, 5 en 6 april wordt ook grote verkeershinder verwacht omdat het verkeer van Merksem richting Sportpaleis niet via de Minister Delbekelaan en de Theunisbrug kan rijden.
In opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer wordt de Minister Delbekelaan richting Deurne deze 3 dagen afgesloten voor onderhoudswerken aan de asfaltverharding.
Bekijk hier alvast de voorgestelde omleidingen : https://www.vlaamsewaterweg.be/theunisbrug

We kijken allemaal erg uit naar de dag dat we de nieuwe Hoogmolenbrug in gebruik mogen nemen.
Toch zullen geplande werken op de Metropoolstraat ons geduld nog even op de proef stellen. 
De Vlaamse Waterweg breidt vanaf donderdag 7 april (na de Scheldeprijs) bijgevolg de werfzone uit waardoor er extra verkeersmaatregelen genomen worden.
Informeer je hier tijdig via deze pagina : www.vlaamsewaterweg.be/metropoolstraat

kanaalkant partnerschap